Glasschade Leiden?

Woon je in Leiden of in de omgeving daarvan en heb je glasschade? Daarbij kan Glaspunt B.V. je helpen. In veel gevallen vraagt dit om snel handelen. Onze glaszetters staan daarom in de regio voor je klaar om het probleem te verhelpen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan glassoorten, zodat je er zeker van bent dat wij het glasprobleem altijd kunnen verhelpen.

Kies je voor isolatieglas, dubbelglas of veiligheidsglas? Bij ruitschade adviseren wij je graag over de keuze voor het meest geschikte glassoort die aan al je eisen voldoet. Neem contact met ons op via 085 - 106 10 94 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Glas lekkage

Glaspunt B.V. helpt zijn klanten ook bij glas lekkages. Als je condens op de ramen ziet dan kan het zijn dat je te maken hebt met een glas lekkage. Wanneer dit zich bevindt aan de binnen- of buitenkant van de glasplaten dan hoeft er niets aan de hand te zijn. Wanneer er bij dubbelglas in de spouw condens ontstaat, dan heb je waarschijnlijk te maken met een glas lekkage. Dit kan de oorzaak zijn van verouderde thermopane ramen, een verkeerde plaatsing van het glas of een glasbreuk. Deze kan Glaspunt B.V. voor je vervangen.

Glasschade Leiden 24-uursservice

Wij begrijpen dat onze klanten bij ruitschade vaak het snel weer gemaakt willen hebben. Het komt vaak op een ongelegen moment. En het is belangrijk dat de glasschade snel hersteld wordt. In de winter wil je bijvoorbeeld niet in de kou blijven zitten. Daarnaast is het veiliger om de ramen zo snel mogelijk te laten herstellen.

Voor een glaszetter in Leiden of omstreken ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken met een 24-uursservice, dat betekent dat je 24 uur per dag en 7 dagen per week een beroep op ons kunt doen. Is het ‘s nachts, weekend of een feestdag? Dat is voor ons geen probleem, er is altijd een glasspecialist beschikbaar die je op professionele wijze kan helpen. Glas kapot? Wij zorgen voor een snelle oplossing!