Glasschade Leiden?

Woont u in Leiden of in de omgeving daarvan en heeft u glasschade? Daarbij kan Glasservice Zonneveld V.O.F. u helpen. In veel gevallen vraagt dit om snel handelen. Onze glaszetters staan daarom in de regio voor u klaar om het probleem te verhelpen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan glassoorten, zodat u er zeker van bent dat wij uw glasprobleem altijd kunnen verhelpen. Kiest u voor isolatieglas, dubbelglas of veiligheidsglas? Bij ruitschade adviseren wij u graag over de keuze voor het meest geschikte glassoort die aan uw eisen voldoen. Neem contact met ons op via 085 - 106 10 94 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Glas lekkage

Glasservice Zonneveld V.O.F. helpt zijn klanten ook bij glas lekkages. Als u condens op de ramen heeft dan kan het zijn dat u te maken heeft met een glas lekkage. Wanneer dit zich bevindt aan de binnen- of buitenkant van de glasplaten dan hoeft er niets aan de hand te zijn. Wanneer er bij dubbelglas in de spouw condens ontstaat, dan heeft u te maken met een glas lekkage. Dit kan de oorzaak zijn van verouderde thermopane ramen, een verkeerde plaatsing van het glas of een glasbreuk. Deze kan Glasservice Zonneveld V.O.F. voor u vervangen.

Glasschade Leiden 24-uursservice

Wij begrijpen dat onze klanten bij ruitschade vaak het snel weer gemaakt willen hebben. Het komt vaak op een ongelegen moment. En het is belangrijk dat uw glasschade snel hersteld wordt. In de winter wilt u bijvoorbeeld niet in de kou blijven zitten. Daarnaast is het veiliger om uw ramen zo snel mogelijk te laten herstellen. Voor een glaszetter in Leiden of omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met een 24-uursservice, dat betekent dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week een beroep op ons kunt doen. Is het ‘s nachts, weekend of een feestdag? Dat is voor ons geen probleem, er is altijd een glasspecialist beschikbaar die u op professionele wijze kan helpen. Glas kapot? Wij zorgen voor een snelle oplossing!