Glas plaatsen in Leiden

Wil je een nieuw raam plaatsen? Wanneer je glasschade hebt of als je ruiten wilt laten vervangen, is de keuze voor het soort glas van belang. Steeds vaker wordt er gekozen om isolatieglas te plaatsen. In oudere woningen komt enkel glas of verouderd dubbel glas ook nog wel voor, maar bij het plaatsen van nieuwe ruiten wordt bijna nooit meer gekozen voor deze glassoorten.

Het laten zetten van isolatieglas is duurder, maar uiteindelijk scheelt het je in de portemonnee. Isolatieglas isoleert namelijk veel beter, waardoor er geen warmte verloren gaat in de winter. Dit scheelt behoorlijk op je energierekening. Woon je in Leiden of omgeving? Dan is Glaspunt B.V. je als glaszetter graag van dienst. Neem contact met ons op via 085 - 106 10 94 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Andere glas soorten plaatsen

Wij zijn de expert op het gebied van glas zetten in Leiden en omstreken. Naast dubbel glas beschikken wij over een ruim assortiment, waardoor er altijd een glassoort is die bij jouw situatie past. Heb je vragen over welke glassoort voldoet aan je eisen? Neem contact op met onze specialisten. Wij voorzien je graag van advies. Heb je een eigen kinderdagopvang? Dan is het verstandig om veiligheidsglas te laten plaatsen. Naast isolatieglas beschikken wij onder andere over de volgende glassoorten:

  • Brandwerend glas
  • Gefigureerd glas
  • HR+++ glas
  • Zonwerend glas
  • Spiegelglas
  • Draadglas
  • Hardglas

Op onze website kunt je wat nog aanvullende informatie vinden over de mogelijkheden in glassoorten.

Wil je meer weten over ons? Of wil je ons meteen inschakelen voor glas plaatsen? Neem gerust contact met ons op. In Leiden en omstreken staan we voor je klaar!

24 uur per dag bereikbaar

Is er bij je ingebroken of is het raam bij je winkel beschadigd? Voor spoedgevallen kun je ons 24 uur per dag bereiken en wij zullen er zo spoedig mogelijk zijn om je te helpen met dit probleem. Glaspunt B.V. staat voor je klaar!