Snel glasherstel in Leiden

Zit er een breukje in het glas? Of is er een voetbal door de ruit gegaan? Voor snel glasherstel in de regio Leiden kunt je rekenen op de experts van Glaspunt B.V.. We zijn al meer dan twintig jaar actief in het vakgebied. Onze uitgebreide kennis en kunde zetten we graag voor je in! Neem contact met ons op via 085 - 106 10 94 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Kwaliteit bij glasherstel

In veel gevallen kunnen we met onze glas reparatie voor glasherstel zorgen. De beglazing ziet er dan weer uit als nieuw. In sommige gevallen kan de beschadiging te groot zijn. In dat geval raden we je aan om de desbetreffende ruit te vervangen. Hierover kunnen we altijd advies geven. Of het nu om glasherstel of vervanging gaat: wij zetten kwaliteit altijd voorop.

24-uurs glasservice

Ruitreparatie moet vaak snel gebeuren. Als het glas van de voordeur kapot is, kan herstel niet tot de volgende werkdag wachten. Daarom bieden we je een 24-uurs glasservice. Dat betekent dat je ons op elk moment van elke dag kunt bereiken: 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar! Zo ben je verzekerd van een vlugge oplossing. Wil je gebruikmaken van onze snelle service in glasherstel? Bel ons dan op 085 - 106 10 94. We komen vervolgens zo vlug mogelijk naar je toe in Leiden of omstreken. We zijn je met plezier van dienst!